Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Εθελοντές καθάρισαν το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου (ΦΩΤΟ)

Εθελοντική δράση από μαθητές και τον «Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Η Αντηρίδα»

Εθελοντική δράση καθαρισμού στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, πραγματοποιήθηκε από μαθητές και τον «Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Η Αντηρίδα».

Η Αντηρίδα» σε κοινή προσπάθεια με το εκπαιδευτικό ίδρυμα ΔΕΛΑΣΑΛ και το Δήμο Παύλου Μελά διοργάνωσαν τον εθελοντικό καθαρισμό του πάρκου με σκοπό την προαγωγή του εθελοντισμού, της οικολογικής αφύπνισης, της ανακύκλωσης, της φροντίδας και σεβασμού των δημόσιων χώρων.

Τους εθελοντές και μαθητές υποδέχτηκαν και ενημέρωσαν για τις περιβαλλοντικές δράσεις στο χώρο του Καρατάσιου ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας Σάκης Λαζαρίδης και ο Βιοχημικός, γνωστός ακτιβιστής και περιαστικός καλλιεργητής Αντώνης Καράγιωργας.

Αφού τους προμήθευσαν με τις κατάλληλες σακούλες και γάντια, όλοι μαζί βοήθησαν στην καθαριότητα του χώρου, στέλνοντας το μήνυμα της απόδοσης και αξιοποίησης του Καρατάσιου ως ελεύθερου κοινόχρηστου χώρου πρασίνου, πολιτισμού και αναψυχής σε όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ