Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον παιδεραστή στη Θεσσαλονίκη (Video)

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 63χρονο παιδεραστή που έχει συλληφθεί από την ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη.

Επρόκειτο για άνθρωπο υπεράνω πάσης υποψίας, επί πολλά χρόνια λογιστή σε ομάδα ποδοσφαίρου στην Κεντρική Μακεδονίας, ο οποίος είχε ρίξει τα δίχτυα του στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, για να ψαρεύει ανήλικα αγόρια ώστε να προβεί σε ασελγείς πράξεις εναντίον τους, πράξεις τις οποίες μάλιστα βιντεοσκοπούσε. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ANT-1, οι μάρτυρες αναφέρουν πως ο 63χρονος πιάστηκε όταν ένα υποψήφιο θύμα του έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στον θείο του. Όπως συμπληρώνουν ο 63χρονος «Το έπαιζε φιλικός με τους ανήλικους, τους πήγαινε για καφέ, τους αγόραζε κινητά και μετά αν του άρεζαν τους πήγαινε σπίτι του».

Μάλιστα, ο 63χρονος χρησιμοποιούσε έναν 17χρονο για δόλωμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως παρότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ταυτοποίηση για δύο θύματα, αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί δραματικά.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ-1.  

Ποιος είναι ο 63χρονος παιδεραστής

Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 63χρονου (δείτε και ΕΔΩ αναλυτικά).

Δείτε τη φωτογραφία.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388457. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ