Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πολύωρη διακοπή νερού αύριο Κυριακή σε 2 περιοχές στη Θεσσαλονίκη

Δείτε ποιες περιοχές θα έχουν πρόβλημα υδροδότησης

Χωρίς νερό θα μείνουν αύριο Κυριακή (18/3) δύο περιοχές στη Θεσσαλονίκη. Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν περιοχές που ανήκουν στο δήμο Θεσσαλονίκης και στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Στο κέντρο Θεσσαλονίκης

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι τη Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 από τις 04:00 π.μ έως τις 09:00 π.μ θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής αγωγού Φ500 στην οδό 26ης Οκτωβρίου 4, του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στην περιοχή που περικλείεται από τις   οδούς Εγνατία , 26ης Οκτωβρίου , Λεωφόρος Νίκης , Αγγελάκη καθώς και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Στο δήμο Ωραιοκάστρου

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 από τις 10:00 έως τις 14:30 λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης αντλιοστάσιου Ύδρευσης από την ΔΕΔΗΕ, θα  υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης  σε όλο τον Δήμο Ωραιοκάστρου για το ανώτερο χρονικό διάστημα.

Μετά την επαναφορά της ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου ύδρευσης  θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάστασης της υδροδότησης της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ