Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ο Άδωνις το πρώτο «θύμα» από τον φόβο του ΠΑΟΚ

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν να βρίσκεται Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο

Στη Θεσσαλονίκη ήταν προγραμματισμένο να βρίσκεται αυτό το Σαββατοκύριακο ο Άδωνις Γεωργιάδης, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς ο «φόβος» επεισοδίων με οπαδούς του ΠΑΟΚ απέτρεψε τρεις εκδηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Η πρώτη εκδήλωση ήταν στο Αριστοτέλειον, σε εκδήλωση για τη βία κατά των γυναικών. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παραβρέθηκε παρά μόνο έκανε παρέμβαση μέσω Skype. Μάλιστα, ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο Twitter πως «Λόγω εκτάκτων υποχρεώσεων δεν κατάφερα να παρευρεθώ σήμερα στην Θεσσαλονίκη στην εκδήλωση για τις κακοποιημένες γυναίκες που είχα προσκληθεί. Έμαθα όμως ότι είχε μεγάλη συμμετοχή και προκάλεσε και ευτυχώς το ενδιαφέρον. Μπράβο στην κα Ανατολή Κωνσταντινίδου για την οργάνωση».

Λίγες ώρες αργότερα, ματαιώνονταν η ομιλία του σε εκδήλωση στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, μετά από εισβολή στο χώρο από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Την διοργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Καράογλου, ο οποίος επιχείρησε να συνομιλήσει με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για να λάβει την απάντηση πως ο Άδωνις είναι «ανεπιθύμητος».

Η κινητικότητα αυτή οδήγησε τον Άδωνι Γεωργιάδη να ματαιώσει εξ ολοκλήρου την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, η οποία περιελάμβανε δύο ακόμη εκδηλώσεις σήμερα Κυριακή, μία στο Καβαλάρι και μία στην Επανομή.

Από την ώρα που έγινε γνωστό πως ο Άδωνις ματαίωσε τις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, ο λογαριασμός του στο twitter έχει κατακλυστεί από μηνύματα ΠΑΟΚτσήδων, όπου του τονίζουν πως είναι «ανεπιθύμητος». Ο Άδωνις είναι η πρώτη περίπτωση μετά τα γεγονότα της Τούμπας στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, την εισβολή Σαββίδη με όπλο και τον γενικευμένο «πόλεμο» που έχουν έκτοτε εξαπολύσει τα κανάλια. Αν οι τόνοι δεν πέσουν είναι προφανές πως ουδείς πολιτικός με την προβολή του Άδωνι Γεωργιάδη δεν θα ρισκάρει γενικευμένες αντιδράσεις στην όποια παρουσία του στη Θεσσαλονίκη.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ