Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΤΩΡΑ: Διαμαρτυρία υπό το βλέμμα της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο

Πορεία πραγματοποίησαν στο κέντρο της πόλης τα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης κατά των πλειστηριασμών.

Τα μέλη του Συντονισμού βρίσκονται αυτή την ώρα στην παραλιακή, στην οδό Κουντουριώτου, έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί πλειστηριασμός για ένα κατάστημα στον Εύοσμο (για οφειλή 50.000 ευρώ).

Στην είσοδο του γραφείου βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, ενώ τα μέλη του Συντονισμού ενημερώθηκαν πως δεν θα διεξαχθεί ο πλειστηριασμός. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται με δυσκολία, καθώς το οδόστρωμα καταλαμβάνουν οι διαδηλωτές.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συντονισμού οι σημερινοί πλειστηριασμοί (λαϊκών ακινήτων) είναι οι εξής:

- Ένα διαμέρισμα στις Συκιές για οφειλή 56.000 ευρώ και τιμή Α' προσφοράς 36.000 ευρώ, από την "ΑΛΜΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ",

- Ένα κατάστημα στον Εύοσμο για οφειλή 50.000 ευρώ και τιμή Α' προσφοράς 66.136 ευρώ από την Eurobank,

- Ένα διαμέρισμα στη Ν. Φώκαια, ένας αγρός στην Καλλάνδρα κι ένα οικόπεδο στη Νικήτη Χαλκιδικής, όλα μικρής αξίας ακίνητα και για μικρά ποσά οφειλής από την Τράπεζα Πειραιώς.

Μ.Λ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ