Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΝΔ: Οι 2 παγκόσμιες πρωτοτυπίες του Μετρό Θεσσαλονίκης

Επίθεση κατά της Αττικό Μετρό από την Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ

«Η κυβέρνηση και η διοίκηση της Αττικό Μετρό επιμένουν να παραπληροφορούν τους Θεσσαλονικείς» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.

Επισημαίνει ότι η Θεσσαλονίκη διεκδικεί δύο παγκόσμιες πρωτοτυπίες: «Όχι μόνον δεν θα έχει μετρό στο κέντρο της πόλης καθότι αυτό θα φτάσει μέχρι το Σιντριβάνι, αλλά και εάν με το καλό τελειώσει η επέκταση προς την Καλαμαριά, θα είμαστε η μόνη πόλη στον κόσμο στην οποία η επέκταση του μετρό θα έχει ολοκληρωθεί πριν από τη βασική γραμμή. Τότε όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρίσκεται στην κυβέρνηση για να απολογηθεί».

Σύμφωνα με τη Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της ΝΔ «οι κυβερνώντες ομολογούν» ότι δεν έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για την επέκταση του μετρό στη Δυτική Θεσσαλονίκη, «επομένως μας παρουσιάζουν ασκήσεις επί χάρτου».

Για τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό, Γιάννη Μυλόπουλο, σημειώνει ότι «κατά κυριολεξία "εξαερώνει" τη σύνδεση της πόλης με το αεροδρόμιο, παρουσιάζοντας μακέτες υπέργειας γραμμής».

«Η μόνη χειροπιαστή πραγματικότητα, είναι οι τρύπες και τα μπαλώματα που παραδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ στους Θεσσαλονικείς στα σημεία τα οποία υποτίθεται ότι απομακρύνονται τα εργοτάξια του μετρό» καταλήγει η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της ΝΔ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ