Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΒΙΝΤΕΟ με το λεωφορείο ΟΑΣΘ να "εισβάλει" σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη!

Αναζητείται ο οδηγός του Ι.Χ που εγκατέλειψε του τραυματίες συνεπιβαίνοντες στο σημείο...

Βίντεο από κλειστό κύκλωμα το οποίο δείχνει την στιγμή που το λεωφορείο καβαλάει το πεζοδρόμιο και εισβάλει στην καφετέρια στον Εύοσμο είδε το φως τη δημοσιότητας.

Μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα ο οδηγός του ΟΑΣΘ είχε συγκρουστεί με διερχόμενο Ι.Χ με αποτέλεσμα να καταλήξει στην είσοδο της καφετέριας!

Όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το typosthes.gr ο απολογισμός του τροχαίου είναι 4 τραυματίες εκ των οποίων ο ένας είναι ο οδηγός του λεωφορείου και τρεις είναι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου. Εντύπωση προκαλεί ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία καθώς εγκατέλειψε τον χώρο του τροχαίου αφήνοντας μάλιστα τραυματίες συνεπιβαίνοντες στο Ι.Χ!

O ιδιοκτήτης του καταστήματος Βλάσης Κεσίδης ανέφερε στο metrosport.gr πως υπάρχουν σημαντικές υλικές ζημιές αλλά εξέφρασε και την ανακούφισή του πως αυτό δεν συνέβη σε ώρα λειτουργίας του καταστήματος γιατί θα μπορούσαν να υπάρχουν και θύματα.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα
«Ακόμα κι αν λάβει σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μητσοτάκης, αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας»
Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα