Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κακοποιοί με άρωμα ρωσικής μαφίας στη Θεσσαλονίκη

Η ΕΛΑΣ τους είχε στο «μάτι» από καιρό

Του Μιχαήλ Λιάπη

Σπείρα αλλοδαπών κακοποιών με ρίζες από χώρες της πρώην Σοβιετικής ένωσης και άρωμα μαφίας, κρύβεται πίσω από την επιχείρησης της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης ορεγομένου εγκλήματος της διεύθυνσης ασφαλείας Θεσσαλονίκης, που σημειώθηκε αργά χθες το απόγευμα στην οδό Βουλγαροκτόνου 74 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Τους παρακολουθούσαν καιρό

Σύμφωνα με πληροφορίες του «typosthes.gr» οι Αρχές είχαν βάλει στο μικροσκόπιο την δράση των κακοποιών που φέρεται να δραστηριοποιείται στον χώρο των κλοπών από τον περασμένο Μάιο. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο ένας εκ των συλληφθέντων – Γεωργιανής καταγωγής- είναι παλαιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ. καθώς σε βάρος του φέρεται να εκκρεμεί ένταλμα.

Δικογραφία με άρωμα αρχηγού

Ακόμα, πηγές αναφέρουν ότι στην δικογραφία που σχηματίζεται συμπεριλαμβάνονται ονόματα που έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις ελληνικές αλλά και ξένες Αρχές της Ευρώπης και περιοχής της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και κατείχαν τον τίτλο του «κλέφτη του νόμου» (VOR V ZAKONE).

Δεν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών

Η ΕΛ.ΑΣ. μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό που τάραξε την ήσυχη γειτονιά της οδού Βουλγαροκτόνου, ωστόσο δεν επιβεβαιώνει το γεγονός της ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ της Αστυνομίας και των κακοποιιών.

Έντρομοι κάτοικοι

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, που μίλησαν σε τοπικά Μ.Μ.Ε οι αστυνομικοί εντόπισαν τα άτομα που τους απασχολούσαν και την «έπεσαν» στο όχημα στο οποίο επέβαιναν - 3 άτομα σύμφωνα με περίοικο- και επιχείρησαν να τους αποβιβάσουν από το όχημα και έγινε συμπλοκή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ