Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Ρουσφέτια από τη ΝΔ για 112 προσλήψεις στον ΟΑΣΘ

Αυτή «είναι μία μόνο από τις αιτίες που οδήγησαν τον ΟΑΣΘ ένα βήμα πριν την κατάρρευση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Για «βιομηχανία ρουσφετιών» από βουλευτές της ΝΔ προκειμένου να γίνουν συνολικά 112 προσλήψεις στον ΟΑΣΘ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, υποστηρίζοντας ότι αυτή «είναι μία μόνο από τις αιτίες που οδήγησαν τον ΟΑΣΘ ένα βήμα πριν την κατάρρευση». Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης αναφέρει:

«Ενώ αναμένουμε τις 23 ‘σύγχρονες και δημιουργικές’ προτάσεις για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, στον αντίποδα των 23 κυβερνητικών παρεμβάσεων, που μελετά η ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, ελπίζουμε πως δεν θα περιλαμβάνεται σε αυτές και η επιστροφή του ΟΑΣΘ στο παλιό φαύλο καθεστώς.

» Γιατί μετά το έγγραφο του βουλευτή της Ν.Δ. Στην Α΄ Θεσσαλονίκης, κ. Γκιουλέκα που είδε το φως της δημοσιότητας και ο οποίος ζητούσε της πρόσληψη συγκεκριμένων εργαζόμενων στον ΟΑΣΘ, αποκαλύφθηκε ολόκληρη βιομηχανία ρουσφετιών. Συγκεκριμένα η εφημερίδα Documento με δημοσίευμα της αποκαλύπτει ότι και άλλοι βουλευτές της Θεσσαλονίκης, ο κ. Καράογλου και η κ. Ράπτη, ζήτησαν εγγράφως την ρουσφετολογική πρόσληψη 112 (!!!) εργαζόμενων!

» Η βιομηχανία προσλήψεων ημέτερων που είχαν στήσει οι βουλευτές Θεσσαλονίκης και τα κόμματα τους, είναι μία μόνο από τις αιτίες που οδήγησαν τον ΟΑΣΘ ένα βήμα πριν την κατάρρευση και ο οποίος διασώθηκε με την αποφασιστική παρέμβαση της κυβέρνησης για την αποϊδιωτικοποίηση του.

» Εναγωνίως περιμένουμε από τον λαλίστατο κατά τα άλλα πρόεδρο της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, να πάρει θέση για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento σχετικά με τον ΟΑΣΘ και τις απροκάλυπτες παρεμβάσεις των βουλευτών του κόμματος του.

» Και, ναι! Ομολογούμε πως στις 23 κυβερνητικές παρεμβάσεις για τη Θεσσαλονίκη παραλείψαμε να συμπεριλάβουμε τις ρουσφετολογικές προσλήψεις, αλλά είναι ένας τομέας που δεν γνωρίζουμε, σε αντίθεση με τους βουλευτές της ΝΔ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ