Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις GRAPHCOM DEMO DAYS’18

Τί θα δείτε και τι θα ακούσετε στο 3ημερο event

Η GRAPHCOM ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους επαγγελματίες των γραφικών τεχνών και του ευρύτερου χώρου της οπτικής επικοινωνίας στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια των GRAPHCOM Demo Days’18 (11, 12 και 13 Μαϊου 2018, Hotel Nikopolis).

Έχοντας σαν κεντρικό moto το “Un-limit your business”, οι “GRAPHCOM Demo Days ‘18” στοχεύουν στο να ενημερώσουν και να εμπνεύσουν το κοινό μέσα από ομιλίες, workshops, ειδικά σεμινάρια και εφαρμογές για τις μεθόδους και στρατηγικές ανάπτυξης της επιχείρησής τους.

Ήδη έχει ανακοινωθεί το αρχικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, το οποίο καλύπτει ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων και εφαρμογών, περιλαμβάνει δε ένα εκλεκτό πάνελ διακεκριμένων ομιλητών, ειδικών επιστημόνων, επαγγελματιών των εκτυπώσεων και business motivators. Η ατζέντα των ομιλιών χωρίζεται σε τρεις ειδικές θεματικές ενότητες, διαφορετικές ανά ημέρα: α) Χαρτοκιβώτιο & συσκευασία οντουλέ, μεταξοτυπία- ετικέτα - βιομηχανική συσκευασία (Παρασκευή 11/5), β) Φινίρισμα & προστιθέμενη αξία (Σάββατο 12/5) και γ) Εσωτερική διακόσμηση & large format printing (Κυριακή 13/5).

Συντονιστής και κεντρικός ομιλητής είναι ο κ. Lucien Moons, business innovation keynote speaker & workshop animator, ειδικός σε στρατηγικές καινοτομίας, disruptive technology & innovation culture και CEO της Reboot moments. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των εκτυπώσεων (Hewlett Packard) και ενασχόλησης με τους τομείς της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών, των IT media, του Internet & printing, ο κ. Moons θα επικεντρωθεί στην ομιλία του στην έννοια της καινοτομίας, ενώ θα παρουσιάσει εργαλεία και πρακτικές για το πώς μπορεί ο επαγγελματίας να σπάσει το μοντέλο «You are too expensive».

Μεταξύ των κεντρικών ομιλητών των θεματικών συναντάμε τον κ. Chris Jordan, ανεξάρτητο σύμβουλο εκτυπώσεων με σημαντική διαδρομή στο χώρο της εκτύπωσης (Heidelberg, EFI ως Global Account Manager για τη Xerox) η ομιλία του οποίου θα επικεντρωθεί στο φινίρισμα και την Υπεραξία, την κα Αργυρώ Καρκαζή, Τεχνολόγο Γραφικών Τεχνών και Executive manager της Koskinidis S.A., τον κ. Γεώργιο Βεκίνη, Διευθύνων Ερευνητή του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" που θα αναλύσει τα πρότυπα ασφάλειας & πιστοποίησης FR για τις εκτυπώσεις large format σε κοινόχρηστους χώρους. Επίσης, τον Δρ. Αναστάσιο Πολίτη, Καθηγητή Επιστημών Γραφικών τεχνών και Συσκευασίας & Αντιπρόεδρο της HELGRAMED με θέμα ομιλίας τη νέα εποχή στη βιομηχανική εκτύπωση και τον κ. Β. Έξαρχο, Γενικό Διευθυντή της Viokyt Dunapack με θέμα τη συσκευασία οντουλέ και αναφορά στην εμπειρία της ψηφιακής παραγωγής με εξοπλισμό HP Scitex.

Οι κ.κ. Θεόδωρος Σκαγιάς, C.F.O. της SKAG και Γιώργος Νομικός, Γενικός Διευθυντής της ΕΒΕΚ (Ελληνική Βιομηχανία Έξυπνων Καρτών) θα παρουσιάσουν στο κοινό την εμπειρία τους από την ενσωμάτωση των συστημάτων εκτύπωσης/φινιρίσματος της MGI στην παραγωγή τους. O κ. Victor Abergel, Αντιπρόεδρος της MGI και η κα. Yasmina Lembarki, Install Base Manager, HP PageWide Industrial - CEMA, Graphics Solutions Business θα παρουσιάσουν τις cutting edge λύσεις των MGI, HP Inc. αντίστοιχα. Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο κ. Marc Hinder, Head of Market Development, KM Business Solution Europe ο οποίος θα παρουσιάσει το portfolio industrial λύσεων της Konica Minolta και ειδικότερα το UV-inkjet πιεστήριο ΚΜ-1, την πρόταση της για Konica για το Β2 σχήμα.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://news.graphcom.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€