Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση κατά της επίθεσης στο Μπουτάρη

Διοργανώνεται την Τετάρτη το απόγευμα με σύνθημα "Η Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο "αυτοί""

Συγκέντρωση κατά της απαράδεκτης επίθεσης κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, διοργανώνουν για την Τετάρτη το απόγευμα ιδιώτες με κύριο σύνθημα το "Η Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο "αυτοί"".

Αναλυτικά όπως αναφέρεται από τους διοργανωτές:

Τετάρτη 23 Μαίου στις 7 μ.μ. όλοι όσοι διαφωνούμε με τις χθεσινές πρακτικές και πιστεύουμε στη Δημοκρατία και τον Διάλογο ας μαζευτούμε στον Λευκό Πύργο.

¨Η Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο "αυτοί", είμαστε και μεις που επιμένουμε στον πολιτισμένο τρόπο αντιπαράθεσης, που απαντάμε στις οπαδικές συμπεριφορές πως δεν μπορούν να χαρακτηρίζουν όλη την πόλη, που σεβόμαστε ως κόρην οφθαλμού τους θεσμούς, ακόμη κι αν διαφωνούμε εν μέρει, που δεν χρησιμοποιούμε παραβατικές μεθόδους για να υποστηρίξουμε τα πιστεύω μας. Έχοντας απόλυτη γνώση της Ιστορίας και που οδήγησαν την πόλη παλιότερες παραπλήσιες συμπεριφορές. Αντίθετα πιστεύουμε πως μόνο μέσα από τον ψύχραιμο δημόσιο διάλογο μπορούμε να αμβλύνουμε τις διαφορές μας, απαντώντας με μόνη την συμμετοχή μας, στις προκλητικές συμπεριφορές που μας γυρίζουν χρόνια πίσω.

Τετάρτη 7 μ.μ. χωρίς λάβαρα, χωρίς συνθήματα

μόνο εμείς, οι πολίτες της πόλης. που αρνιόμαστε να γίνει ζούγκλα η πόλη που δεν θέλουμε οι πλατείες μας να γίνουν γήπεδα φανατικών ποδοσφαιρόφιλων, αλλά εστίες πολιτισμού, διαλόγου και ενότητας, για τον καλό και την ησυχία της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»
Τι απάντησε ο ποδοσφαιριστής μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε λόγω του χαμένου πέναλτι στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από τη Γεωργία
Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»