Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις και σποραδικές βροχές εν μέσω… καύσωνα!

Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Πάρα πολύ ζεστός ο καιρός και σήμερα σύμφωνα με την ΕΜΥ, σε όλη τη χώρα. Όμως, στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα. Βελτίωση του καιρού αργά το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Αρχικά στην δυτική και κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία από το μεσημέρι στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα κεντρικά και ανατολικά ορεινά. Βελτίωση από αργά το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Στη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός γενικά αίθριος. Στα υπόλοπια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφω΄σεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια νότιοι, νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα βόρεια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 29, στην Κρήτη κατά τόπους έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα βόρεια βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ