Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ο… τροχονόμος των καφέ στη Νέα Παραλία (ΦΩΤΟ)

Τι καταγγέλλει η ένωση για τα δικαιώματα των πεζών

Ένας ιδιότυπος… τροχονόμος έχει οριστεί στη Νέα Παραλία, ώστε να οδηγεί τα ΙΧ αυτοκίνητα στα πάρκινγκ που υπάρχει στην περιοχή του ναυτικού ομίλου. Όπως αναφέρει η Ένωση για τα δικαιώματα των πεζών – καταγγέλλοντας το γεγονός – «Μας κοροϊδεύουν κανονικά!! Λόγω των αντιδράσεων, τα bar-restaurant που λειτουργούν στους χώρους του ναυταθλητικού ομίλου στη Νέα Παραλία, έβαλαν τροχονόμο που ρυθμίζει την κυκλοφορία επί του πεζόδρομου!! Ο τροχονόμος προφανώς δεν ελέγχει αν τα οχήματα έχουν σχέση με τις ναυταθλητικές δραστηριότητες, απλώς τα συνοδεύει, όσο προλαβαίνει, επί του πεζόδρομου μέχρι να μπουν στους χώρους του ΟΦΘ, δηλ. στους δημόσιους χώρους που παραχωρήθηκαν για ναυταθλητισμό και έχουν μετατραπεί σε restaurant-bar με ιδιόκτητα parking....

Αυτό δεν αλλάζει τίποτα απολύτως στην κατάσταση στον πεζόδρομο της παραλίας. Η μοναδική λύση είναι να εφαρμοστεί στην πράξη η απαγόρευση διέλευσης οχημάτων με εξαίρεση την ελεγχόμενη διέλευση οχημάτων που μεταφέρουν ναυταθλητικό εξοπλισμό».

Υπενθυμίζεται πως η Ένωση για τα δικαιώματα των πεζών μαζί με τους Φίλους της Νέας Παραλίας είχαν αποστείλει επιστολή προς τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη για το ζήτημα (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ