Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χωρίς νερό από το πρωί 2 περιοχές της Θεσσαλονίκης

Πότε αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση σύμφωνα με την ΕΥΑΘ

Νέα έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει από το πρωί στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχουν μείνει χωρίς νερό 3 περιοχές της πόλης. Στις δύο από τις περιπτώσεις αυτές πρόκειται για έκτακτες διακοπές. Συγκεκριμένα:

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Σταυρούπολη του δήμου Παύλου Μελά. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην οδό Κ. Κανάρη 1 και επηρεάζει όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 10:00.

Παράλληλα, υπάρχει σε εξέλιξη και μια διακοπή σε περιοχή του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΥΑΘ, από τις 07:00 έως τις 13:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ355mm που προκλήθηκε λόγω εργασιών της εταιρίας INTRAKAT στην οδό Αντώνη Τρίτση, της Δ.Ε. Ευόσμου του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

Λόγω των εργασιών υπάρχει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ωραιοκάστρου, Μαρτίου, Θερμοπυλών, Ολυμπιάδος, Μαιάνδρου, Τερψιχόρης και Αντώνη Τρίτση της Δ.Ε. Ευόσμου του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς. Η ΕΥΑΘ τονίζει ότι οι εργασίες που εκτελούνται κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας
Θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να επαναλειτουργήσει το λιμάνι, που είναι το ένατο μεγαλύτερο των ΗΠΑ σε δραστηριότητα
Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας