Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πολύωρη ταλαιπωρία σε πτήση της RYANAIR προς Θεσσαλονίκη

Ένταση και αντεγκλήσεις με τους επιβάτες να καταγγέλλουν την εταιρεία

Ένταση, αντεγκλήσεις και μία μεγάλη καθυστέρηση περίπου 10 ωρών περίμενε τους επιβάτες πτήσης από την Πάφο προς τη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει το κυπριακό μέσο sigmalive.

Όπως αναφέρει «Ένταση, φωνές και διαπληκτισμοί τα μεσάνυχτα την Κυριακή, στο αεροδρόμιο Πάφου. Ο λόγος η δεκάωρη καθυστέρηση της πτήσης Πάφος- Θεσσαλονίκη η οποία τελικά ακυρώθηκε με αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία των επιβατών».

Από την πλευρά της η Ryanair με δελτίο τύπου που δημοσιεύει το newsit Κύπρου διαψεύδει πως υπήρξε ελλιπής ενημέρωση των επιβατών. Σύμφωνα λοιπόν με ενημερωτικό δελτίο Τύπου της Ryanair, διευκρινίζονται τα ακόλουθα: “Η πτήση από την Πάφο προς Θεσσαλονίκη της Κυριακής (8/7) καθυστέρησε προ αναχωρήσεώς της εξαιτίας ενός μικρού τεχνικού προβλήματος που αντιμετώπιζε το αεροσκάφος. Η εταιρεία χορήγησε στους επιβάτες με δύο σειρές κουπονιών αναψυκτικών, ενόσω οι τεχνικοί εργαζόντουσαν προς αποκατάσταση της ζημιάς, ωστόσο εν τέλει δυστυχώς η πτήση χρειάσθηκε να ακυρωθεί. Όλοι οι επηρεαζόμενοι επιβάτες ενημερώθηκαν μέσω e-mail και γραπτών μηνυμάτων (SMS) στα κινητά τους τηλέφωνα, δίδοντάς τους τις εξής επιλογές: α.) Πλήρη αποζημίωση ή χωρίς χρέωση πτήση με την επόμενη διαθέσιμη πτήση, είτε και μεταφορά εισιτηρίου (άνευ χρέωσης) σε όποια άλλη πτήση. Επίσης έγιναν διευθετήσεις όπως όλοι οι επιβάτες να τύχουν ξενοδοχειακών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης διανυκτέρευσης. Η Ryanair εκφράζει τις ειλικρινείς απολογίες της προς όλους τους επηρεαζόμενους επιβάτες λόγω της ακύρωσης της πτήσης, εξαιτίας περιστάσεων που ήταν πέραν του δικού της ελέγχου/δικαιοδοσίας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ