Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ουρές στον ΟΑΣΘ – «Τα λεωφορεία έγιναν… φορεία»! (Video)

Βίντεο του δημοτικού συμβούλου, Κωνσταντίνου Ζέρβα

Με ένα βίντεο από ουρές πολιτών που επιχειρούν να εισέλθουν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ σχολιάζει τα κακώς κείμενα στις αστικές συγκοινωνίες ο δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Όπως αναφέρει στο βίντεο που ήδη έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες Θεσσαλονικείς: «Τα Λεωφορεία έγιναν φορεία. Οσοι υπεύθυνοι πρέπει -επιτέλους!- να προστατέψουν τους πολίτες (υπενθυμίζω οτι ο Δ. Θεσσαλονίκης συμμετέχει στο ΔΣ του ΟΑΣΘ με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου).

Αύριο παρουσιάζονται οι προτάσεις του ΟΣΕΘ (Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης) για την αναδιάρθρωση των γραμμών.

Λύσεις υπάρχουν, προτάσεις θα γίνουν, το μόνο που λείπει είναι οι σωστές αποφάσεις».

Δείτε το βίντεο. 

Ο κ. Ζέρβας παραθέτει την παρέμβασή του από βήματος δημοτικού συμβουλίου όταν και είχε συζητηθεί το θέμα του ΟΑΣΘ.

Δείτε το βίντεο.

«Η πόλη βιώνει καθημερινά το χειρότερο της εφιάλτη στο κυκλοφοριακό. Η πόλη έχει μείνει πολύ πίσω στο συγκεκριμένο τομέα. Έχω ζητήσει πολλές φορές να γίνει η σημερινή συζήτηση. Και συγκεκριμένα από τον Αύγουστο του 2016, πριν αναλάβει η συγκεκριμένη διοίκηση γιατί ήδη είχε αρχίσει να διαφαίνεται το πρόβλημα που υπάρχει με τη λειτουργία του μοναδικού μέσου μαζικής μεταφοράς στη πόλη μας. Θα έλεγα ότι χρειαζόταν κουράγιο από την Κυβέρνηση για να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα με έναν γενναίο τρόπο. Θεωρώ ότι η προηγούμενη κατάσταση δεν πήγαινε άλλο, η κατάσταση ήταν δύσκολη αλλά πέρα από τις αποφάσεις, ο κόσμος θέλει να δει προγραμματισμό, έργα και μια καλύτερη επόμενη μέρα. Σήμερα δυστυχώς μας παρουσιάσατε μόνο τι παραλάβατε και η πρόταση σας για το μέλλον ήταν μία πρόταση 2 λεπτών. Εγώ θα ήθελα να σταθώ στο μέλλον. Πρέπει να ξέρουμε τι να περιμένει ο κόσμος για την επόμενη μέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ