Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Ανάσες» δροσιάς για όλους... σε ανανεωμένο κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη!

Εκτεταμένες εργασίες αναβάθμισης του μηχανολογικού εξοπλισμού πραγματοποιήθηκαν από το δήμο

Στην αναβάθμιση του δημοτικού κολυμβητηρίου που βρίσκεται στην Άνω Ηλιούπολη, με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια των λουόμενων, προχώρησε ο δήμος Παύλου Μελά.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν και όπως μεταδίδειτ ο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αρμόδια Διεύθυνση του δήμου προχώρησε σε εκτεταμένες εργασίες αναβάθμισης του μηχανολογικού εξοπλισμού του κολυμβητηρίου που διασφαλίζουν την αυτόματη απολύμανση (χλωρίωση) του νερού, με μηχανισμό που προμηθεύτηκε το τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού.

Επίσης, έγινε μικροβιολογικός έλεγχος της ποιότητας νερού της πισίνας, με δειγματοληψίες νερού σε τακτά χρονικά διαστήματα από ιδιωτική εταιρεία που ελέγχει την ποιότητα και τα αποτελέσματα αναρτώνται στο χώρο του κολυμβητηρίου.

Στο κολυμβητήριο λειτουργεί ειδκό υπερσύγχρονο ανυψωτικό μηχάνημα για μεταφορά - είσοδο ΑμεΑ με ασφάλεια.

Επίσης, διευρύνθηκε το ωράριο του Σαββάτου, από τη φετινή περίοδο το κολυμβητήριο διαθέτει και κυλικείο και ο ο χώρος φυλάσσεται όλη τη νύχτα και τα Σαββατοκύριακα, καθώς η φύλαξη ανατέθηκε σε ιδιωτική εταιρία Security. Σημειώνεται ότι, η τιμολογιακή πολιτική είναι κοινή για τους πολίτες όλου του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.pavlosmelas.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος
Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»
Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα συναντήθηκε με το δήμαρχο, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει δομή στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»