Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πρώτες βοήθειες σε πολίτη από οδηγούς ΟΑΣΘ στην Τούμπα (ΦΩΤΟ)

Επρόκειτο για τοξικομανή που βρήκαν πεσμένο στο δρόμο

Πρώτες βοήθειες σε πολίτη που ήταν πεσμένος στη μέση του δρόμου στην Τούμπα προσέφεραν οδηγοί του ΟΑΣΘ. Όπως αναφέρει το Think Simple επρόκειτο για τοξικομανή, ο οποίος μετά τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση «Οδηγοί του ΟΑΣΘ προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες σε τοξικομανή. Οι οδηγοί με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο και χωρίς διακρίσεις προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες σε έναν άνθρωπο που ήταν πεσμένος μέσα στη μέση του δρόμου στο τέρμα των λεωφορείων της γραμμής 14 στην Άνω Τούμπα. Αφού έλεγξαν τον σφυγμό και την αναπνοή του ανθρώπου τον μετέφεραν στο χώρο εργασίας τους και προσπάθησαν να τον συνεφέρουν αλλά δεν κατέστη δυνατό και κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Το ΕΚΑΒ ήρθε σε χρόνο ρεκόρ και μετέφερε τον συνάνθρωπο στο εφημερεύων νοσοκομείο. Το περιστατικό συνέβη στις 20/07/18 και ώρα 23:15μ.μ.».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απωλέσει
Επισκέφθηκε το λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου έχει τεθεί σε πιλοτική εφαρμογή η χορήγηση βίζας με διαδικασία express για επισκέπτες από Τουρκία
Μητσοτάκης από Λέσβο: Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απωλέσει