Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Τσαντάκιας» προκαλούσε τρόμο σε γυναίκες στη δυτική Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη ένας 36χρονος για ληστεία και απόπειρες ληστείας σε βάρος πεζών γυναικών στη δυτική Θεσσαλονίκη

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά οδήγησε στον εντοπισμό και την αυτόφωρη σύλληψη άνδρα, ο οποίος απογευματινές ώρες χθες (22-07-2018), κινούμενος με κλεμμένη μοτοσικλέτα, διέπραξε ληστεία σε βάρος πεζής γυναίκας, ενώ προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να πράξει το ίδιο σε δύο ακόμη περιπτώσεις.

Πρόκειται για 36χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για Ληστεία τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση, Κλοπή τροχοφόρου και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άντρας με μοτοσικλέτα που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από την περιοχή του Ευόσμου, προσέγγισε 67χρονη πεζή γυναίκα και με χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσε τσάντα που περιείχε (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα στην περιοχή της Σταυρούπολης, ενώ αποπειράθηκε με τον ίδιο τρόπο να αφαιρέσει τις τσάντες δύο ακόμη γυναικών στην ίδια περιοχή. Οι παθούσες τραυματίστηκαν ελαφρά.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, που αποδόθηκαν στην παθούσα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ