Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Με εφημερίες μέχρι και τις 26 Αυγούστου οι οδοντίατροι της Θεσσαλονίκης

Για να καλυφθεί το κενό στην οδοντιατρική κάλυψη των πολιτών λόγω των θερινών διακοπών

Με εφημερεύοντες οδοντιάτρους, οι οποίοι θα βρίσκονται στα ιατρεία τους από τις 4 έως τις 26 Αυγούστου, επιχειρεί ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΟΣΘ) να καλύψει το κενό στην οδοντιατρική κάλυψη των πολιτών στο νομό Θεσσαλονίκης λόγω των θερινών διακοπών, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το σύστημα εφημεριών θα λειτουργήσει ως εξής:

-H έναρξη του προγράμματος είναι το Σάββατο 4 Αυγούστου και η λήξη την Κυριακή 26 Αυγούστου. Περιλαμβάνει τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα της συγκεκριμένης περιόδου.

-Τα ονόματα των εφημερευόντων θα δημοσιευτούν με ευθύνη του ΟΣΘ στον ημερήσιο Τύπο και την ιστοσελίδα του Συλλόγου, με την επισήμανση ότι οι πολίτες θα μπορούν να απευθύνονται σε αυτούς μόνο εφόσον δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει ο οδοντίατρός τους.

-Η κατανομή των εφημερευόντων θα γίνει με ευθύνη του ΟΣΘ. Για τις ανάγκες του προγράμματος, ο νομός έχει διαιρεθεί στις ακόλουθες περιοχές: Κεντρική Θεσσαλονίκη, Ανατολική Θεσσαλονίκη, Δυτική Θεσσαλονίκη.

-Οι ώρες άμεσης ετοιμότητας των εφημερευόντων στα ιατρεία τους είναι 10:00 - 21:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 4 ετών σε 49χρονο ΑμεΑ για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής
«Όσο υπάρχουν άνθρωποι που θα επιδιώκουν το αγοραίο έρωτα, τόσο θα συντηρείται αυτό το αποτρόπαιο φαινόμενο» τόνισε η εισαγγελέας
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 4 ετών σε 49χρονο ΑμεΑ για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής