Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ: Χωρίς νερό τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης

Μέχρι πότε αναμένεται να επανέλθει η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Νές διακοπές στην υδροδότηση σημειώνονται σήμερα από το πρωί σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω έκτακτων προβλημάτων τα οποία έχουν προκύψει στο δίκτυο της ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα αυτή την ώρα χωρίς νερό έχουν μείνει τρεις περιοχές της πόλης. Αναλυτικά:

Διακοπή υπάρχει σε περιοχή των Συκεών, λόγω προβλήματος επί της οδού Επταπυργίου 38, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει χωρίς νερό όλες οι παρακείμενες οδοί. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να επανέλθει μέχρι και τις 11:30.

Χωρίς νερό είναι και περιοχή στη Σταυρούπολη. Η διακοπή οφείλεται σε πρόβλημα επί της οδού Λυκούργου και χωρίς νερό έχουν μείνει όλες οι παρακείμενες οδοί. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να επανέλθει μέχρι και τις 11:00.

Διακοπή βρίσκεται σε εξέλιξη και στην Καλαμαριά. Το πρόβλημα εντοπίζεται στις οδούς Αιγαίου και Θερμαϊκού και χωρίς νερό έμειναν όλες οι παρακείμενες οδοί. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να επανέλθει μέχρι και τις 13:30.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

aegean
Οι κορυφαίοι προορισμοί για το Πάσχα - Πληρότητα 90% στις πτήσεις AEGEAN από Θεσσαλονίκη
Η μαζική έξοδος των επιβατών από τις δυο μεγαλύτερες βάσεις της AEGEAN σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ξεκινά ήδη από το Σαββατοκύριακο
Οι κορυφαίοι προορισμοί για το Πάσχα - Πληρότητα 90% στις πτήσεις AEGEAN από Θεσσαλονίκη