Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πώς θα είναι το ξενοδοχείο των 50 εκατομμυρίων στην Ασπροβάλτα (ΦΩΤΟ)

Μέχρι το 2021 θα είναι έτοιμο το πεντάστερο ξενοδοχείο

Ένα μεγάλο project για την Ασπροβάλτα με Ελληνοαμερικανό επενδυτή να είναι έτοιμος να «ρίξει» 50 εκατομμύρια για την κατασκευή πεντάστερου ξενοδοχείου και θεματικού πάρκο σε έκταση του δήμου Βόλβης.

Όπως έχει δηλώσει ο δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας, το συμφωνητικό με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία θα υπογραφεί εντός Σεπτεμβρίου και αφορά έκταση 60 στρεμμάτων. Η ανάδειξη του προαναφερόμενου επενδυτή έγινε μετά από ανοιχτό διαγωνισμό τον Μάιο και η συμφωνία με τον Δήμο Βόλβης αφορά -μεταξύ άλλων- σε πολυετή μίσθωση της δημοτικής έκτασης, αλλά και στην ανάληψη δέσμευσης από τον επιχειρηματία -σύμφωνα με τον κ. Λιάμα- ότι το 80% από το σύνολο των θέσεων εργασίας, που σε πρώτη φάση θα είναι 150, θα καλυφθούν από ανθρώπους που κατοικούν στον δήμο.

Να σημειωθεί πως ο δήμος Βόλβης στηρίζει το τουριστικό του «προϊόν» έχοντας καταφέρει γεωμετρική αύξηση προσέλευσης Ελλήνων και ξένων τουριστών στα θέρετρα του δήμου, όπου βρίσκονται και οκτώ γαλάζιες σημαίες για τις ακτές του.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Typosthes.gr από τις μακέτες του ξενοδοχείου που αναμένεται να είναι έτοιμο το 2021.

Πηγή: Έντυπη έκδοση «Τύπος Θεσσαλονίκης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΗΠΑ: Κύμα διαδηλώσεων σε πανεπιστήμια για την Παλαιστίνη - Από Κολούμπια μέχρι Χάρβαρντ
Το κίνημα των φοιτητών μεγαλώνει και θυμίζει τις αντιπολεμικές διαδηλώσεις του ‘68 για το Βιετνάμ
ΗΠΑ: Κύμα διαδηλώσεων σε πανεπιστήμια για την Παλαιστίνη - Από Κολούμπια μέχρι Χάρβαρντ