Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Λαϊκή βραδιά απόψε στη ΔΕΘ με Νατάσα Θεοδωρίδου!

Πολύ γέλιο αλλά και λαϊκή μουσική το βράδυ στο stage της 83ης ΔΕΘ

Στη σκηνή της 83ης ΔΕΘ θα ανέβει σήμερα το βράδυ μία από τις μεγαλύτερες γυναικείες λαϊκές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου!

H Νατάσα Θεοδωρίδου, η σύγχρονη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, με την καθαρή λαϊκή φωνή της, τις μεγάλες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει και την δωρική της σκηνική παρουσία, καταφέρνει να καθηλώνει το κοινό που την κρατά εδώ και χρόνια στις υψηλότερες θέσεις των charts αλλά και στην καρδιά του.

Μαζί της ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ένας από τους πιο πετυχημένους ερμηνευτές και δημιουργούς της γενιάς του, με την μελωδική του φωνή και τις επιτυχίες του, πλαισιώνει την Νατάσα Θεοδωρίδου και χαρίζουν ένα μοναδικό διασκεδαστικό live party !

Το αποψινό team της διασκέδασης ολοκληρώνει ο Παντελής Καναράκης ένας από τους αγαπημένους κωμικούς ηθοποιούς συναντάει επί σκηνής την αγαπημένη του φίλη και χαρίζει δυνατές στιγμές γέλιου με το ιδιαίτερο χιούμορ του που ξεχωρίζει και που αγάπησε ο κόσμος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη