Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Μπουτάρης ζητά εξηγήσεις από 4 δημοτικούς συμβούλους

Το μήνυμα μέσω twitter προς συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους  ...

Μήνυμα προς συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους προερχόμενους από την "Πρωτοβουλία" και "αποστασιοποιημένους εδώ και καιρό για προσωπικούς λόγους", έστειλε σήμερα μέσω twitter ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, μια μέρα μετά την καταψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούσαν το έργο της ανάπλασης της πλατείας Ελευθερίας (Δείτε σχετικά ΕΔΩ)

Ειδικότερα, ο κ. Μπουτάρης αναφέρει:

Συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι προερχόμενοι από την «Πρωτοβουλία» και αποστασιοποιημένοι εδώ και καιρό για προσωπικούς λόγους καταψήφισαν χθες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ο,τι αφορά την ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας.

Ας μας εξηγήσουν οι κκ. Ζέρβας, Κουράκης, Αβραμόπουλος και Αρβανίτης γιατί όταν είχαν θέσεις και αξιώματα ως μέλη της διοίκησης του δήμου συμφωνούσαν και τώρα άλλαξαν γνώμη. Πάγια θέση της παράταξης μας είναι η απόδοση δημοσιων χωρών στους πολίτες.

Η ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας από ένα «ψυχρό» & «άψυχο» πάρκινγκ σε έναν τεράστιο χώρο πρασίνου και μνήμης είναι μια υποχρέωση μας προς την πόλη και ένα έργο ιστορικής σημασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ