Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ - Χωρίς νερό 5 περιοχές της Θεσσαλονίκης

Μέχρι πότε αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει και σήμερα από το πρωί στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να έχουν μείνει χωρίς νερό πέντε περιοχές της πόλης. Αναλυτικά:

Διακοπή νερού υπάρχει στην Πολίχνη, λόγω προβλήματος στις οδούς 3ης Σεπτεμβριου και Ελπίδος, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑθ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 29, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑθ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.

Διακοπή υπάρχει και στη Χαριλάου. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην οδό Γυμνασιάρχη Μικρου 6 και χωρίς νερό έχουν μείνει όλες οι παρακείμενες οδοί. Σύμφωνα με την ΕΥΑθ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:30.

Πρόβλημα υπάρχει και στους Αμπελόκηπους και συγκεκριμένα στις οδούς Αυξέντιου Γρηγορίου, Ελευθερίας και Ελμάζη, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει χωρίς νερό όλες οι παρακείμενες οδοί. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00. 

Διακοπή υπάρχει και στην Τούμπα. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην οδό Μικράς Ασίας 48 και επηρεάζει όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να επανέλθει μέχρι και τις 11:30.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ