Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Νοίκιαζε 2 διαμερίσματα σε αλλοδαπούς χωρίς μισθωτήριο

Μετέφερε με αυτοκίνητο συνολικά 5 άτομα που είχαν μπει παράνομα στη χώρα

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο σε παράνομη διακίνηση αλλοδαπών αλλά και αλλοδαπών υπηκόων που διαμένουν και εργάζονται παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, πραγματοποιεί ελέγχους τόσο συστηματικούς (σε καθημερινή βάση) όσο και με τη μορφή εξορμήσεων, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση τυχόν εκκρεμών υποθέσεων.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών συνέλαβαν 19χρονο άντρα, καθώς απογευματινές ώρες χθες, στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά – Ρεντίνας, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με αυτοκίνητο πέντε (5) άτομα, τα οποία στερούνταν παντελώς εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι μεταφερόμενοι, εισήλθαν παράνομα στη χώρα από άγνωστο σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου και κατέβαλαν χρηματικό ποσό προκειμένου να μετακινηθούν προς χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο συνεργασίας αστυνομικών Υπηρεσιών και εξέτασης καταγγελλομένων, εντοπίστηκε ηλικιωμένος ημεδαπός, ο οποίος χωρίς τη σύναψη μισθωτηρίου, εκμίσθωνε δύο διαμερίσματα ιδιοκτησίας του που βρίσκονται στην περιοχή της Νεάπολης, σε συνολικά πέντε (5) αλλοδαπούς, τέσσερις εκ των οποίων στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων και ο πέμπτος κατείχε ληγμένο υπηρεσιακό σημείωμα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για παράνομη παροχή καταλύματος σε μη νόμιμους αλλοδαπούς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ