Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έρχεται το 1ο «Family Olympics» και «Family Run+Fun» στην παραλία Θεσσαλονίκης

Την προσεχή Κυριακή, στο πλαίσιο εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού «Be Active»

Το 1ο «Family Olympics» και «Family Run+Fun», που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, διοργανώνει, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, το Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia.

Η δράση, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εντάσσεται στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού ''Be Active'' από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και της Διεθνούς Ημέρας Ειρήνης 2018.

Το "Family Olympics", θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στον "Κήπο της Μεσογείου" και στον "Κήπο των Γλυπτών" και περιλαμβάνει τη γνωριμία των παιδιών με τα Ολυμπιακά αθλήματα, με τη βοήθεια τοπικών αθλητικών ενώσεων και συλλόγων, αθλητών, προπονητών και Ολυμπιονικών. Ακολούθως, στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί το "Family Run", μια διαδρομή ψυχαγωγικού χαρακτήρα -απόσταση 1.500 μέτρων- για όλη την οικογένεια. Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από τους Ναυταθλητικούς Ομίλους της νέας παραλίας (Όμιλος Φίλων Θαλάσσης και Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης) και ο τερματισμός θα γίνει στο γλυπτό "Ομπρέλες" του Ζογγολόπουλου. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται με το "Family Fun", στις 21.00, μια ανοικτή για όλους μουσική γιορτή, μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

“Η εκπαιδευτική δράση του μοναδικού αυτού Μουσείου, με καθημερινή δουλειά διάχυσης αυτών των αξιών, μας κάνει να ελπίζουμε ότι κοινωνικά θα δούμε καλύτερες ημέρες” τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια της παρουσίασης της δράσης.

Η Διευθύντρια Στρατηγικού Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Protergia, Βίβιαν Μπουζάλη ανέφερε, «για όλους εμάς στη MYTILINEOS είναι ιδιαίτερα σημαντικό να στηρίζουμε τα ιδανικά που πρεσβεύει ο αθλητισμός και ο ολυμπισμός. Και για το λόγο αυτό είμαστε περήφανοι ως ονομαστικοί χορηγοί του Ολυμπιακού Μουσείου - Protergia.»

Η ιδέα του “ Family Olympics” & “ Family Run+Fun” είναι μία υψίστης σημασίας κίνηση υποστήριξης του Ολυμπιακού κινήματος, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα τη συμβολή του στην κοινωνία, με δράσεις αθλητικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν