Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πού θα υπάρξει αύριο διακοπή νερού για 5 ώρες στη Θεσσαλονίκη

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών που θα πραγματοποιηθούν από την ΕΥΑΘ

Πολύωρη διακοπή υδροδότησης θα υπάρξει αύριο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, λόγω προγραμματισμένων εργασιών που θα πραγματοποιηθούν από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα γίνουν στη συμβολή των οδών Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Α’– Έδισσον, του δήμου Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς νερό η συγκεκριμένη περιοχή για χρονικό διάστημα που υπολογίζεται σε περίπου 5 ώρες.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 9:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω αντικατάστασης δικλείδων, διατομής Φ200, στη συμβολή των οδών Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Α’– Έδισσον, του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου, Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Α’, Αρχαιολογικού Μουσείου καθώς και στην περιοχή του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ