Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καταδίωξη και συλλήψεις έξω από τη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν από την αστυνομία 2 άτομα – Ανήλικος ο ένας από τους συλληφθέντες

Συνελήφθησαν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά δύο αλλοδαποί, ηλικίας 17 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας και της απείθειας.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (20-09-2018) στην Εγνατία Οδό (ύψος διοδίων Προφήτη), πλήρωμα περιπολικού του Α.Τ. Λαγκαδά πραγματοποίησε σήμα στάσης σε Ι.Χ. φορτηγό, ο οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα ακινητοποιήθηκε πλησίον του χωριού Ευαγγελισμός, ενώ μετά από έλεγχο στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν δεκαέξι (16) αλλοδαποί (εκ των οποίων τρεις ανήλικοι), οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό με τελικό προορισμό χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη