Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Η απάντηση Παππά στο ΕΕΘ για τα κολωνάκια στους δρόμους

Ή θα γίνουμε κανονική πόλη ή θα ζούμε σε ζούγκλα, λέει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων ...

Μέσω του λογαριασμού του στο facebook απάντησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Θεσσαλονίκης κ. Θανάσης Παππάς στην διαμαρτυρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για τα κολωνάκια που έχουν τοποθετηθεί στους δρόμους.

"Είναι λυπηρό το Επιμελητήριο να επιθυμεί ''ολιγόλεπτη στάση'' στις λεωφορειολωρίδες για ψώνια", σχολίασε ο κ. Παππάς καλώντας το Επιμελητήριο "να ξαναδεί το θέμα".

 Ειδικότερα η ανάρτηση του κ. Παππά έχει ως εξής:

Είναι λυπηρό το Επιμελητήριο να επιθυμεί ''ολιγόλεπτη στάση'' στις λεωφορειολωρίδες!! για ψώνια.

Αυτές έχουν θεσμοθετηθεί και θα έπρεπε να λειτουργούν απρόσκοπτα. Υπάρχουν σε όλες τις καθέτους οδούς χώροι φορτοεκφόρτωσης.

Οι άνθρωποι που πάνε στη δουλειά τους με το λεωφορείο, θέλουν κάποια στιγμή να φτάσουν στον προορισμό τους. Η παραβατικότητα ας έχει κάποιο όριο. Τα ίδια ακούσαμε για την Ερμού, την Λ.Σοφού. Δείτε την Π. Συνδίκα, την Μ.Μπότσαρη, την Γρ. Λαμπράκη κ.α.

Οι διευθετήσεις εξυπηρετούν τους δημότες, όλους τους δημότες. Αυτό ακούμε.

Καλώ το Επιμελητήριο να ξαναδεί το θέμα.

Ή θα γίνουμε κανονική πόλη η θα ζούμε σε ζούγκλα που ο καθείς θα έχει τους δικούς του ''προσωπικούς'' κανόνες.

Και οι Φορείς πρέπει να έχουν και παιδευτικό χαρακτήρα. Όχι να υποκύπτουν σε πιέσεις που δεν έχουν βάση...

Σημειώνεται ότι το ΕΕΘ με επιστολή του προς την αρμόδια διεύθυνση του Δήμου Θεσσαλονίκης τονίζει ότι το μέτρο προκαλεί τεράστιο πρόβλημα στον εφοδιασμό και την εξυπηρέτηση των καταστημάτων της περιοχής. Όπως τονίζεται στην ίδια επιστολή, το Επιμελητήριο έλαβε πάρα πολλά παράπονα από μέλη του που διατηρούν καταστήματα στην περιοχή. (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ