Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία οι εργασίες σε γήπεδο στους Ταγαράδες

Πότε θα ολοκληρωθεί το κλειστό προπονητήριο μπάσκετ

Μέχρι το τέλος Νοέμβρη θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στο κλειστό προπονητήριο μπάσκετ των Ταγαράδων.

Ήδη, όπως αναφέρει ο επιβλέπων Μηχανικός του έργου κ. Χριστόφορος Γουναρίδης, οι εργασίες συνεχίζονται το επόμενο διάστημα με τη στέγαση και επικάλυψη του προπονητηρίου. Το προηγούμενο δε διάστημα, πραγματοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν οι τοιχοποιίες του κλειστού γηπέδου μπάσκετ, τα επιχρίσματα, ενώ την εβδομάδα που διανύουμε σε εξέλιξη βρίσκονται οι Ηλεκτρομηχανολογικές παρεμβάσεις.

Όπως είναι γνωστό τη θεμέλιο λίθο στο υπό ανέγερση νέο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο των Ταγαράδων (προπονητήριο) , τοποθέτησε τον περασμένο Ιούνιο ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος στο πλαίσιο τελετής εγκαινίων θεμελίωσης του μεγάλου αυτού έργου, που αποτελούσε πάγιο αίτημα των αθλητικών φορέων και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Ο στόχος της δημοτικής αρχής Θέρμης καθώς και της κατασκευάστριας εταιρίας ΗΛΕΚΤΩΡ, που ήταν, οι εργασίες τόσο στο νέο κλειστό προπονητήριο, όσο και  της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου που θα ακολουθήσει, να πραγματοποιηθούν με εντατικούς ρυθμούς, να έχουν ολοκληρωθεί έως το Φθινόπωρο του 2018 και να παραδοθεί στους χρήστες του με την έναρξη της νέας προπονητικής περιόδου όπως όλα δείχνουν επιτυγχάνεται απόλυτα, αφού σύμφωνα με τον κ. Γουναρίδη, το νέο προπονητήριο θα είναι έτοιμο έως το τέλος Νοεμβρίου 2018.

Με το συγκεκριμένο έργο συμπληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις της Θέρμης, αφού σύντομα θα προστεθεί μία νέα υποδομή με σύγχρονες εγκαταστάσεις αλλά και κερκίδες θεατών,  υψηλών προδιαγραφών για την κάλυψη προπονητικών αναγκών τοπικών αθλητικών σωματείων, ενώ παράλληλα θα διαμορφωθεί ο περιβάλλων χώρος, δημιουργώντας έτσι ένα πρότυπο προπονητήριο.

Ο εξοπλισμός των οργάνων του νέου προπονητηρίου, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός, θα γίνει από τη Δημοτική Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού  Θέρμης , ενώ παράλληλα προχωρά και η διαδικασία από πλευράς δημοτικής αρχής, ώστε με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων της κατασκευάστριας εταιρίας στο προπονητήριο, να προχωρήσουν και οι εργασίες τοποθέτησης ξύλινου δαπέδου και όχι πλαστικού όπως προβλεπόταν στον αρχικό σχεδιασμό της εταιρίας, δαπάνη την οποία όπως έχει ανακοινώσει ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος θα αναλάβει ο Δήμος Θέρμης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ