Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο Καλαφάτης

Ζητούμενο η ασφάλεια των πολιτών στη Θεσσαλονίκη, είπε ο βουλευτής ...

Την  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, τις Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Αστυνομικών Επιχειρήσεων, την Ομάδα ΔΙΑΣ, την ΟΠΚΕ και τα Αστυνομικά Τμήματα Λευκού Πύργου και Αμπελοκήπων, επισκέφθηκε ο Σταύρος Καλαφάτης, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει».

Ο κ. Καλαφάτης, σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι "υπάρχει τεράστια έλλειψη αστυνομικών οχημάτων και υλικοτεχνικής υποδομής, έχει υπερδιπλασιαστεί ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών που εντοπίζονται από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας" και προσθέτει ότι "εμφανίζονται κρούσματα ασθενειών που είχαν εξαφανισθεί (φυματίωση, ψώρα) και ελλοχεύουν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία".

Επίσης, τονίζει ότι απαιτούνται πιο ουσιαστικοί έλεγχοι στα ελληνοτουρκικά σύνορα, αλλά και στη διαδρομή από τον Έβρο ως τη Θεσσαλονίκη και καταλήγει ότι “ η ασφάλεια των πολιτών θα έπρεπε να είναι πρώτη προτεραιότητα για όλες τις κυβερνήσεις. Στη Θεσσαλονίκη, όμως, έχει γίνει ζητούμενο”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
H απόσταση μεταξύ τους έφτασε στο 1,5 μέτρο - Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 24 φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο νόμιμο ύψος για τις...
Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης