Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Γέμισε κόσμο η ΔΕΘ... για μηχανές και τατουάζ!

Σε εξέλιξη το 5th Balkan Thessaloniki Tattoo Convention

Σκηνικό αποκλειστικά για μοτοσικλέτες έχει στηθεί στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά custom και κλασικά μοντέλα σε μια γιορτή που διαθέτει μουσικές, ρομποτικά φώτα και πανέμορφα σταντ. Όλα αυτά εντάσσονται στην έκθεση 5th Balkan Thessaloniki Tattoo Convention που διοργανώνεται στο περίπτερο 16, όπου 150 Έλληνες και ξένοι tattoo artists θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, ενημερώνοντας το κοινό για την τέχνη τους.

«Είναι μια συνδιοργάνωση όπου παντρεύουμε το Tattoo με την μοτοσικλέτα σε δύο μεγάλα περίπτερα. Το 16 και το 10 με χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα στην διάθεση των επισκεπτών. Η συμμετοχή του κόσμου είναι μεγάλη και μας έχει αφήσει μέχρι στιγμής ικανοποιημένους. Στο περίπτερο 10 όπου βρίσκονται οι μοτοσικλέτες μπορούν να δουν μοναδικά μοντέλα, που προσεγγίζουν περισσότερο στο lifestyle. Οι μοτοσικλέτες το τελευταίο διάστημα αλλάζουν, γίνονται πιο απλές, ενώ δεν θα πρέπει να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι ο κόσμος επιλέγει πλέον μια μοτοσικλέτα έχοντας ως κριτήριο την εμφάνιση και όχι τόσο τις επιδόσεις», αναφέρει ο ένας εκ των συνδιοργανωτών της έκθεσης, Κυριάκος Μακρυαλέας. 

Παράλληλα, για ακόμα μια χρονιά το "Make A Wish- Κάνε μια Ευχή Ελλάδος" θα βρίσκεται στο Φεστιβάλ με tattoo artists σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και μοναδικά "Αστέρια της Ευχής" που θα μπορούν, όσοι το επιθυμούν, να τα "χτυπάνε" στο σώμα τους προσφέροντας τα έσοδα στο Make A wish.

Η είσοδος στο φεστιβάλ που διαρκεί έως τις 14 Οκτωβρίου, είναι 7 ευρώ την μέρα και 15 ευρώ το τριήμερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

eurojackpot
Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα

Ήρθε και στην χώρα μας για να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα! Το Eurojackpot με τα τεράστια έπαθλα ξεκίνησε και στην Ελλάδα,...

Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα