Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πλανήτης Χριστούγεννα φέτος στο Λιμάνι – Για 2 μαγικές ημέρες!

Αυτές τις γιορτές η Θεσσαλονίκη σε τροχιά… KIDOT Christmas Planet

Στολίδια. Φώτα. Αγιοβασιλιάτικα κουστούμια. Κάλαντα και μελωδίες.

Μυρωδιές από μελομακάρονα και δίπλες.

(sorry, ξέρουμε πως σας ανοίξαμε ήδη την όρεξη και δεν είναι δίκαιο).

Φαντάζει σαν το ιδανικό γιορτινό σκηνικό, σωστά;

Σχεδόν, θ’ απαντήσουμε.

Γιατί αυτές τις γιορτές, η Θεσσαλονίκη μπαίνει σε τροχιά KIDOT Christmas Planet!

Το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Δεκεμβρίου, η Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι φοράει τα καλύτερά της και υποδέχεται τα παιδιά του αύριο και τους γονείς τους. Και από αυτή τη γιορτή για όλη την οικογένεια, δεν θα λείπει τίποτα:

Θα έχει all day events στο πάνω επίπεδο της Αποθήκης, που θα “τρέχουν” μια σειρά δρώμενων, παρουσιάσεων και δράσεων.

Ένα φαντασμαγορικό market ξεχωριστών και επιλεγμένων προϊόντων και υπηρεσιών για το παιδί και τον γονιό -εξάλλου, γιορτές σημαίνει δώρα, και εδώ είναι το ιδανικό σημείο που θα βρεις τις καλύτερες και περισσότερες επιλογές!

Μια σειρά από κινητικά και διαδραστικά side events στο κάτω επίπεδο, και τις δύο ημέρες του φεστιβάλ. Πολυθεματικά workshops, δηλαδή εκπαιδευτικά εργαστήρια, που σκοπό έχουν να συστήσουν σε παιδιά και γονείς μία πληθώρα ομάδων και φορέων της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας που εντάσσονται στον τομέα της τυπικής και άτυπης μάθησης.

Δύο lounge areas -παιδικό και ενηλίκων- γιατί ξέρουμε πόσο εξαντλητικό μπορεί να είναι το πολύ παιχνίδι κάποιες φορές.

Το πιο λαχταριστό food corner -με κλασικές γιορτινές αλλά και healthy επιλογές- αλλά και ό,τι άλλο φαντάζεσαι ό,τι μπορείς να βρεις στο χριστουγεννιάτικο πλανήτη μας!  

Γιατί η γιορτινή εκδοχή του KIDOT έχει όλα όσα βρίσκεις στο αγαπημένο σου οικογενειακό φεστιβάλ, ιδανικά προσαρμοσμένα όμως στο πνεύμα των ημερών. Έλα λοιπόν να περάσουμε μαζί δύο μαγικές ημέρες, μαθαίνοντας, παίζοντας, εξερευνώντας, φτάνοντας εκεί όπου κανένα παιδί δεν έχει φτάσει ποτέ!

Πώς μπορείς να συμμετέχεις ως εκθέτης στο KIDOT Christmas Planet

To open call για τους εκθέτες του KIDOT Christmas Planet είναι ήδη σε εξέλιξη!

To μεγαλύτερο θεματικό διήμερο αυτών των γιορτών μπορεί ν’ ανοίγει τις πόρτες του στις 15 Δεκεμβρίου, η διαδικασία όμως για όσες και όσους επαγγελματίες θέλουν να συμμετέχουν ως εκθέτες, έχει ήδη “ανοίξει”. Αν λοιπόν δραστηριοποιείστε στον χώρο του παιδιού -παρέχοντας είτε προϊόντα είτε υπηρεσίες- αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για ν’ απευθυνθείτε στο κοινό σας πετυχημένα και στοχευμένα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας κάνετε κλικ http://kidotfestival.com/symmetochi/, μπορείτε να βρείτε τη φόρμα συμμετοχής εκθέτη http://bit.ly/2Ce3Q3o, και φυσικά με χαρά θ’ απαντήσουμε στην όποια απορία σας -είτε μέσω email στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2313 036708 αλλά και θα σας καλωσορίσουμε στο KIDOT Christmas Planet!

KIDOT Christmas Planet

15-16 Δεκεμβρίου 2018

Ωράριο λειτουργίας: 11.00-21.00

Αποθήκη Γ', Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Οfficial Website: www.kidotfestival.com

E-mail επικοινωνίας: [email protected]

Tηλ.επικοινωνίας: 2313 036708

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»
«Θα ήθελα να αναδειχθεί το θέμα των κλιματικών προσφύγων», σημείωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Η Αφρίν στον Καιρό της Πλημμύρας», που προβάλλεται από...
«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»
Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου
Έγιναν 966 έλεγχοι σε λαϊκές αγορές σε Ξηροκρήνη, Κανάρη, Κλεάνθους, Σόλωνος και Βούλγαρη, όπως επίσης σε Νέα Παραλία και ιστορικό κέντρο
Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου