Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Υποψήφιος για το δήμο Νεάπολης - Συκεών ο Η. Ζάχαρης (ΦΩΤΟ)

«Νεάπολη - Συκιές θ’ αλλάξουν γενιά, θ’ αλλάξουν εποχή», είπε ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος για το δήμο Νεάπολης - Συκεών στις προσεχείς εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, ανακοίνωσε χθες ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Ηλίας Ζάχαρης, ο οποίος δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να συσπειρώσει «όλες τις υγιείς δυνάμεις της Νεάπολης, των Συκεών, του Αγίου Παύλου και των Πεύκων για ένα καλύτερο μέλλον στον ιστορικό δήμο της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης».

«Ο Δήμος μας πρέπει να αλλάξει εποχή, δεν πρέπει απλώς να αλλάξει σελίδα, πρέπει να αλλάξει γενιά», είπε ο κ.Ζάχαρης κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε με αφορμή την επέτειο των 12 χρόνων από την πρώτη του εκλογή στο Δημοτικό Συμβούλιο του τότε Δήμου Συκεών, το 2006.

«Έχουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα αυτό που προσπαθήσαμε μαζί το 2006 και το 2010, μία μεγάλη συσπείρωση όλων όσων δεν θέλουν ο Δήμος μας να διοικείται με αυτόματο πιλότο, να το καταφέρουμε το 2019. Τώρα μπορούμε, έχουμε τη γνώση και την πείρα να εφαρμόσουμε το όραμά μας για έναν καλύτερο σύγχρονο και δημιουργικό δήμο», είπε ο κ.Ζάχαρης.

Σημειώνεται ότι οι επόμενες κινήσεις για τη νέα παράταξη που δημιουργείται στον Δήμο Νεάπολης Συκέων θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Στη συνάντηση, που έγινε σε γνωστή ταβέρνα της Νεάπολης, συμμετείχαν οι Σύμβουλοι που είχαν εκλεγεί με την παράταξη «Δυναμική Ενότητα Πολιτών», με την οποία είχε εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης- Συκεών το 2010, αλλά και σύμβουλοι που είχαν εκλεγεί με τη «Συνεργασία για τις Συκιές» και με άλλες παρατάξεις στους πρώην Δήμους, που σήμερα έχουν ενταχθεί στον ενιαίο δήμο.

Στη φωτογραφία διακρίνονται

Στα αριστερά:

• Γιώργος Φαρφαλής, «Δυναμική Ενότητα Πολιτών», πρώην αντιδήμαρχος Πεύκων

• Μάκης Αντύπας, «Δυναμική Ενότητα Πολιτών»

• Ηλίας Ζάχαρης

• Νίκος Παπαϊγνατίου, «Συνεργασία για τις Συκιές»

• Βασίλης Βασιλειάδης, «Συνεργασία για τις Συκιές»

Στα δεξιά:

• Χρήστος Μήττας, περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη Αλληλεγγύη και επί πολλές θητείες δημοτικός σύμβουλος Νεάπολης

• Βασίλης Ασβεστάς, «Δυναμική Ενότητα Πολιτών», πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγίου Παύλου

• Κώστας Κυζιρίδης, «Δυναμική Ενότητα Πολιτών»

• Νίκος Καλινικίδης, «Δυναμική Ενότητα Πολιτών»

Η Αυτοδιοικητική παρουσία του Ηλία Ζάχαρη

2006: Σε ηλικία 21 ετών εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Συκέων, με την παράταξη «Συνεργασία για τις Συκιές» και έγινε ο νεώτερος δημοτικός στην ιστορία του Δήμου.

2010: Δημοτικός Σύμβουλος Νεάπολης Συκέων με την παράταξη «Δυναμική Ενότητα Πολιτών»

2014: Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ