Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η καρδιά της ρυθμικής γυμναστικής χτυπά στη Θεσσαλονίκη

170 αθλήτριες θα πάρουν μέρος στον 8ο Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής 20 και 21 Οκτωβρίου 2018

Εκατόν εβδομήντα αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής θα πάρουν μέρος στον 8ο Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Βασιλικών του Δήμου Θέρμης, το διήμερο 20 και 21 Οκτωβρίου 2018. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον ολυμπιονίκη Σύλλογο “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” Θέρμης σε συνεργασία με το Δήμο Θέρμης και με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά, από το ερχόμενο Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου διεξάγεται  στο κλειστό γυμναστήριο Βασιλικών ο 8ος Διεθνής Αγώνας Ρυθμικής Γυμναστικής με πρωτοβουλία του Αθλητικού Γυμναστικού Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου ¨Σπάρτακος” Θέρμης. Στόχος του, είναι να μας φέρει πιο κοντά στο όμορφο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά να μπορέσουν να γνωρίσουν τη ρυθμική και να ασχοληθούν με αυτή.

Οι φίλοι της Ρυθμικής Γυμναστικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό διήμερο θέαμα που θα παρουσιάσουν 170 αθλήτριες από τη Ρωσία, την Ισπανία, τη Νότια Αφρική, τη Σουηδία, τη Βουλγαρία και τη χώρα μας την Ελλάδα. Έξι χώρες που καλλιεργούν το άθλημα της ρυθμικής και που διαθέτουν παράδοση και σημαντικές διακρίσεις στο χώρο, θα διαγωνιστούν σε ατομικά αθλήματα, ενώ θα παρουσιάσουν και προγράμματα ανσάμπλ. Να σημειωθεί, πως ο 8ος Διεθνής Αγώνας ρυθμικής γυμναστικής θα καλυφθεί δημοσιογραφικά από εκπροσώπους των ΜΜΕ της Γερμανίας, της Σουηδίας και της Νότιας Αφρικής οι οποίοι και θα τον μεταδώσουν διαδικτυακά σε όλο τον κόσμo.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης