Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χωρίς νερό έμειναν εκτάκτως 3 περιοχές της Θεσσαλονίκης

Μέχρι πότε αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση σύμφωνα με την ΕΥΑΘ

Νέες έκτακτες διακοπές νερού έχουν προκύψει στη Θεσσαλονίκη, λόγω προβλημάτων στό δίκτυο της ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα είναι χωρίς νερό 3 περιοχές της Θεσσαλονίκης, ενώ σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται και η 8ωρη διακοπή που ξεκίνησε από το πρωί στην Ανατολική Θεσσαλονίκη λόγω προγραμματισμένων εργασιών της ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα:

Χωρίς νερό είναι περιοχή στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος επί της οδού Β. Ουγκώ 2, το οποίο επηρεάζει όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 17:00.

Διακοπή υπάρχει και στην Καλαμαριά λόγω προβλήματος επί της οδού Χηλής 39, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 17:00.

Τέλος, χωρίς νερό είναι και περιοχή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το πρόβλημα εντοπίζεται στις οδούς Ι. Καμενιάτου και Κασσάνδρου και επηρεάζει όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 17:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ