Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ασλανίδου: Εικόνες απόλυτης καταστροφής στην κατάληψη του Ευκλείδη (ΦΩΤΟ)

Τι κατήγγειλε από το βήμα του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου ...

Φωτογραφίες από την εικόνα που παρουσιάζει η αυλή του Ευκλείδη παρουσίασε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τη στήριξη και την κοινωνική ένταξη προσφύγων και μεταναστών, Σοφία Ασλανίδου.

Στο σχολείο όπως είπε "γίνεται από χθες κατάληψη και έχουν καταστραφεί τα πάντα". Πετάνε θρανία στην αυλή και στους καθηγητές, ρήμαξαν πατώματα, τουαλέτες", τόνισε.

Σε ανάρτησή της στο facebook για το θέμα η κ. Ασλανίδου αναφέρει τα εξής:

"Εικόνες απόλυτης καταστροφής στην κατάληψη του Ευκλείδη. Σ' ένα κτήριο που μόλις βάφτηκε εσωτερικά και κατασκευάστηκε εκ νέου η αυλή του. Στο σχολείο αυτό φοιτούν παιδιά φτωχών οικογενειών. Οι καταστροφές βαρύνουν στην ουσία τις οικογένειες τους. Ένα σχολείο είναι μια κοινότητα που αποτελείται από γονείς από δασκάλους από μαθητές από την γειτονιά από τον δήμο. Όλοι αυτοί οφείλουν να κινητοποιηθούν απέναντι σ αυτή τη βία. Κάποιοι πρέπει να αρχίσουν να πληρώνουν κάτι Η υψηλής αισθητικής αυλή που κατασκευάστηκε πρόσφατα είναι μια πρόταση μικρή αντισταθμιστικής αγωγής απέναντι σ ένα σχολείο που ο κοινωνικός ρατσισμός το ακολουθεί. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτή την εικόνα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)
Μπαίνοντας στο μαγαζί στη Θήβα τον περίμενε μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, που πάνω της είχε μπλε κεράκια με τον αριθμό 35
Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)