Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ξύλο στο κέντρο – Έδειραν ηθοποιό για μία κίτρινη μπλούζα

Απρόκλητη επίθεση σε ηθοποιό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Επίθεση σε ηθοποιό της παράστασης «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του θεάτρου «Αριστοτέλειον», όπου και θα ανέβει η παράσταση, κ. Αλέξανδρος Γισγάκης, η επίθεση έγινε την Τετάρτη στην Αγία Σοφίας. Σημειώνεται πως η πρεμιέρα της παράστασης έχει αναβληθεί και θα γίνει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Γισγάκης μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Metropolis»: ««Στις 21 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα η παράσταση ''Μολυβένιος Στρατιώτης'' σε σκηνοθεσία και διασκευή της κ. Μαριάννας Τόλη. Ένας εκ των πρωταγωνιστών χθες το βράδυ βρισκόταν στην οδό Αγίας Σοφίας. Να τονίσω ότι δεν έχει καμία σχέση με τα αθλητικά, δεν ασχολείται, δεν υποστηρίζει καμία ομάδα. Για κακή του τύχη φορούσε κίτρινη μπλούζα, όπως και ο φίλος του. Δέχθηκαν επίθεση και βρέθηκαν στο νοσοκομείο.

Είναι καλά στην υγεία του, έχει τραύματα στο πρόσωπο και στο στομάχι του. Έχει κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θα πάρει εξιτήριο. Βέβαια, ο γιατρός τού είπε να μείνει στο σπίτι και μάλιστα να έχει και βοηθό. Τους ανησυχεί το χτύπημα στο στομάχι. Τη δεύτερη εβδομάδα θα συνεχίσει τις πρόβες για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε την παράσταση.

Ήταν απρόκλητη επίθεση. Δεν παρακολουθεί αθλητικά. Είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης. Το παιδί είναι σοκαρισμένο. Εντελώς ξαφνικά δέχθηκε επίθεση, έχει κενά στη μνήμη του, αλλά σημασία έχει ότι είναι καλά στην υγεία του. Και ο φίλος του είναι στο νοσοκομείο.

Δε φορούσε καν κίτρινη φανέλα. Μια μπλούζα φορούσε. Με παρακάλεσε να μη δοθεί έκταση στο θέμα. Το παιδί ασχολείται μόνο με μουσική και υποκριτική και δεν έχει ιδέα από τα αθλητικά.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι βρίσκεται σε μια παράσταση που ασχολείται με την αγάπη και τη διαφορετικότητα και γίνεται ο ίδιος στόχος. Είναι ασύλληπτο!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ