Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΠΙΣΗΜΟ – Ο Γιώργος Ορφανός υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Το ανακοίνωσε και επίσημα προ ολίγου στο Βελλίδειο

Της Μαρίας Κουζούφη

Την υποψηφιότητα του για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε επισήμως προ ολίγου ο Γιώργος Ορφανός, από το Βελλίδειο.

"Διαπιστώνοντας το μεγάλο κενό που υπάρχει στην πόλη από πλευράς ηγεσίας, τη συνεχή αμφισβήτηση του ρόλου της Θεσσαλονίκης, την έλλειψη οργανωμένου σχεδίου ανάκαμψης, τις έντονες και πολλαπλές ανάγκες των πολιτών της αποφάσισα να αφήσω τον τιμητικό ρόλο τον οποίο μου αναθέσατε επί δεκαετίες, της εκπροσώπησης σας στην ελληνική βουλή", είπε χαρακτηριστικά στο μήνυμα του.

«Σας καλώ όλους και όλες μακριά από ξεπερασμένους διαχωρισμούς να ξανακάνουν αυτήν την πόλη πρωταγωνίστρια και τους πολίτες της περήφανους», τόνισε ακόμα. Έκανε λόγο για μία προσωπική απόφαση ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα όσα λέγονται ότι κατεβαίνει υποψήφιος επειδή δεν θα ήταν στη βουλευτική λίστα, είπε ότι αφήνει κάτι σχεδόν έτοιμο για να διεκδικήσει αυτό που είναι δύσκολος δρόμος αλλά «θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο».

Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις είπε ότι τα κόμματα και ή ΝΔ κάνουν τις δικές τους κινήσεις και αυτά συναντώνται στο πεδίο της επιλογής των πολιτών. Τόνισε ακόμη ότι αυτό που ανακοίνωσε δεν αλλάζει ενώ είπε πως δεν μίλησε με τον κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη πριν κάνει αυτήν την κίνηση. Τόνισε πάντως ότι είναι ένας πολύ καλός του φίλος. Έκανε επίσης λόγο για έναν συνδυασμό ευρύτερο αποφεύγοντας τα άκρα αλλά και για προσπάθεια ένωσης δυνάμεων οριζόντια στο πολιτικό σύστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι
Η εταιρεία που είναι θυγατρική αμερικανικού κολοσσού κλείνει δύο εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την αιτία του...
Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι