Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

"Όχι" Καϊτεζίδη σε Μητσοτάκη για το δήμο Θεσσαλονίκης - Τι δήλωσε

Θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη ...

Με μια λιτή δήλωση ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ανακοίνωσε σήμερα ότι θα είναι υποψήφιος εκ νέου για τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και όχι για το δήμο Θεσσαλονίκης. Την απόφασή του αυτή ανακοίνωσε ο ίδιος στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο συναντήθηκε.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρχαν στον κ. Καϊτεζίδη είχε προταθεί από τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, να κατέβει στις εκλογές ως διεκδικητής του κεντρικού δήμου αρκέστηκε. Ο ίδιος είχε ζητήσει προθεσμία για να απαντήσει στην πρόταση, θέτοντας ως προϋπόθεση ένα ψηφοδέλτιο ενωτικού και αυτοδιοικητικού χαρακτήρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο  δήμος μου και η αγάπη των συμπολιτών μου είναι ο οδηγός μου και στις επόμενες εκλογές. Τα λόγια αυτά είπα και στον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σε πρόσφατη συνάντησή μας με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που με εμφάνιζαν ως πιθανό υποψήφιο για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης».

Με τη λιτή αυτή δήλωση ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης επιβεβαίωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη διαψεύδοντας κάθε άλλο σενάριο που βλέπει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «Με τους συνεργάτες μου, κυρίως όμως με όλους τους συνδημότες μου συνεχίζουμε το έργο που ξεκινήσαμε σε κάθε γωνιά του μεγάλου μας δήμου. Προχωράμε ενωμένοι και δημιουργικοί. Πιο πολλοί από κάθε άλλη φορά. Με κοινή στέγη έναν μεγάλο συνδυασμό που τους χωρά όλους. Με την εμπιστοσύνη του κόσμου, δίπλα στους συνδημότες μας όπως πάντοτε.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ