Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οργισμένος Μπουτάρης: Μισθωμένα τρολ επιχειρούν να με πλήξουν

Αναπαράγουν παλιές δηλώσεις του δημάρχου και μάλιστα αλλοιωμένες

Για "μισθωμένα τρολ" που επιχειρούν να τον "πλήξουν και να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα" αναπαράγοντας παλαιότερες του δηλώσεις σχετικά με τις μαθητικές παρελάσεις, με αφορμή τον τριήμερο εορτασμό της Θεσσαλονίκης, κάνει λόγο ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ.Μπουτάρης με ανάρτηση του στο twitter υπογραμμίζει πως παλαιότερες δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ - ΜΠΕ "Πρακτορείο 104,9FM" εμφανίζονται ως σημερινές και μάλιστα αλλοιωμένες, γι αυτό το λόγο έχει απαιτήσει από τους νομικούς του συμβούλους να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Αναλυτικά το tweet του δημάρχου Θεσσαλονίκης αναφέρει τα εξής: "Μισθωμένα τρολ για άλλη μια φορά και με τον ίδιο τρόπο που έκαναν στο πρόσφατο παρελθόν, επιχειρούν να με πλήξουν και να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα εναντίον μου, αναπαράγοντας παλαιότερες δηλώσεις μου σχετικά με τις μαθητικές παρελάσεις. Τις εμφανίζουν ως σημερινές, αλλοιώνοντας το πρωτότυπο κείμενο. Ήδη έχω ζητήσει από τους νομικούς συμβούλους μου να κινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες που ορίζει ο νόμος. Όλα έχουν ένα όριο!".

Ο δήμαρχος μέσω της συγκεκριμένης ανάρτησης αναφέρεται σε παλαιότερες δηλώσεις που έγιναν στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ - ΜΠΕ "Πρακτορείο 104,9FΜ" για τις μαθητικές παρελάσεις και συγκεκριμένα στις 18 Οκτωβρίου 2017 και οι οποίες έχουν αλλοιωθεί και αναπαράγονται από ορισμένα σάιτ ως σημερινές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ