Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Μαυροφορεμένη» πορεία για την εμπορία ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα το απόγευμα στις 17:00

H Α21 διοργανώνει το 5o διεθνές Walk For Freedom στη Θεσσαλονίκη!

Σήμερα το απόγευμα στις 17:00 εκατοντάδες άνθρωποι ντυμένοι στα μαύρα σε όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στο Walk For Freedom, μια πορεία που στόχο έχει την αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού για την εμπορία ανθρώπων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι διοργανωτές: Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι παγιδευμένοι στη σκλαβιά στη χώρα μας. Έλα μαζί μας για να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα, να δείξουμε πως οι ανθρώπινες ζωές έχουν αξία και δεν είναι για πώληση!

ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου θα συναντηθούμε στην Πλατεία Αριστοτέλους (στο ύψος της Λεωφόρου Νίκης) στις 5:00μ.μ. Από την Πλατεία Αριστοτέλους, θα περπατήσουμε σε μία γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλο, προς τη Λεωφόρο Νίκης και θα συνεχίσουμε κατά μήκος της παραλίας, μέχρι τον Λευκό Πύργο.

ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ: 

Μπορείτε να πάρετε το μπλουζάκι σας από το Cafe Plateia, Τσιμισκή 43 (Εμπ.Κέντρο Πλατεία) την Πέμπτη 18/10 από τις 4μμ μέχρι τις 8μμ και την Παρασκευή 19/10 από τις 4μμ μέχρι τις 9μμ. Το κόστος της μπλούζας είναι 5 ευρώ.

Παρακαλούμε ντυθείτε στα μαύρα. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε να κουβαλάτε σακίδιο πλάτης, έτσι ώστε οι περαστικοί να μπορούν να δουν το μπλουζάκι της Α21. Σε περίπτωση που έχει κρύο, κατά προτίμηση φορέστε μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα μέσα από το μπλουζάκι της Α21.

Αν δεν έχετε προμηθευτεί το μπλουζάκι της Α21, μπορείτε να συμμετέχετε στο Walk φορώντας ένα απλό μαύρο μπλουζάκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τη Μόσχα - Συνελήφθη άνδρας στην Πολωνία
Ο ύποπτος δήλωσε στην πολωνική εισαγγελία ότι είχε αναλάβει την αποστολή να συλλέξει πληροφορίες για το αεροδρόμιο Rzeszów-Jasionka
Σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τη Μόσχα - Συνελήφθη άνδρας στην Πολωνία