Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση αύριο για τα "Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά"

Από την ΑΡΣΙΣ στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ...

Εορταστική εκδήλωση για το τέλος της δράσης «Ποίημα-Πρωτότυπες Ιστορίες Μιας Αυλής» στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά» διοργανώνει η ΑΡΣΙΣ -Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα παρουσιαστούν οι δράσεις με τις οποίες συμμετείχαν τόσο η ΑΡΣΙΣ όσο και οι υπόλοιποι εταίροι στο πρόγραμμα "Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά", ενώ στο χώρο θα παρουσιαστεί έκθεση εικαστικών έργων και παράλληλα θα εκτυλίσσονται ψυχαγωγικές δραστηριότητες.  

Ένας από τους στόχους του προγράμματος "Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά" είναι η ανάδειξη των σχολείων σε πολυδυναμικούς χώρους ανάπτυξης παιδιών με διαφορετικές και σύνθετες πολιτισμικές διαδρομές.

Το Πρόγραμμα «Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά» αποτελεί μία πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Creativity Platform και αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στοιχεία Επικοινωνίας για το πρόγραμμα "Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά"

τηλ:694 626 5653

email: [email protected]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι
Η αστυνομία επιχείρησε να σταματήσει πορείες και σποραδικά επεισόδια από χθες το πρωί σε διάφορα σημεία στο Μπουένος Αϊρες
Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι
Τέλος χρόνου σήμερα για τις επιταγές διασύνδεσης POS - ταμειακών
Σε περίπτωση μη διασύνδεσης του POS με την ταμειακή μηχανή εντός των δεσμευτικών προθεσμιών, οι υπόχρεοι αντιμετωπίζουν πρόστιμο 10.000 ευρώ
Τέλος χρόνου σήμερα για τις επιταγές διασύνδεσης POS - ταμειακών