Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αηδονόπουλος: Σε πλήρη εγκατάλειψη η πλατεία Άθωνος (ΦΩΤΟ + VIDEO)

«Αφ’ υψηλού δεν λύνονται τα προβλήματα», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Της Μαρίας Κουζούφη

Θέματα της καθημερινότητας της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής, πρώτης από μία σειρά συναντήσεων που θα πραγματοποιήσει στην πόλη ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος.

Πλαισιωμένος από υποψηφίους του συνδυασμού "Συνέργεια, πρώτα η πόλη μας" ο κ. Αηδονόπουλος επέλεξε την πλατεία Άθωνος για την πρώτη συνάντηση. "Πριν έξι μήνες στον πύργο του ΟΤΕ κάναμε την πρώτη μας δήλωση για την ανεξάρτητη παράταξη. Συνεχίσαμε όλο αυτό το διάστημα με καταγραφές προβλημάτων, εμπλουτίσαμε το δυναμικό της παράταξης μας με υποψηφίους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, επαγγέλματα και ηλικίες, χωρίς κομματικά χρίσματα, τα οποία έχουμε πει εδώ και πολλά χρόνια και από τη θέση μου στο δημοτικό συμβούλιο τις προηγούμενες θητείες ότι δεν έχουν θέση στο δήμο", τόνισε ο κ. Αηδονόπουλος.

Σχετικά με το συνδυασμό είπε ότι βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης και ότι υπολείπονται μερικές θέσεις στις δημοτικές κοινότητες. Ο νεότερος υποψήφιος του συνδυασμού είναι 18 χρονών. Για την επιλογή της πλατείας Άθωνος για τη συνάντηση είπε ότι δυστυχώς είναι μία περιοχή σε "πλήρη εγκατάλειψη" ενώ πρόσθεσε "γυρνάμε όλη την πόλη γιατί αφ’ υψηλού τα προβλήματα δεν θωρούνται και δεν λύνονται". Ο ίδιος έθεσε ως προτεραιότητες θέματα καθαριότητας, ευταξίας, ευνομίας, την κοινωνική πολιτική, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και φυσικά την ποιότητα ζωής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ