Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Πολιτικό ημερολόγιο – Ατζέντα Θεσσαλονίκης 2015»

Ο Βαγγέλης Πλάκας παρουσιάζει στο βιβλίο του τα γεγονότα που ξεχώρισαν αλλά και συμπεράσματα έρευνας της εταιρείας «Ιnterview» που αποτυπώνουν πόσο άλλαξε η κρίση τη ζωή μας

Οκτώ στους δέκα είναι απαισιόδοξοι για τα οικονομικά τους, ένας στους δύο δεν βγαίνει ποτέ και διασκεδάζει στο σπίτι με οικογένεια και φίλους, οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 50%, διαβάζουμε πέντε βιβλία το χρόνο ενώ αυξήθηκε κατά 2.5 ώρες η μέση ημερήσια παρακολούθηση τηλεόρασης. Αυτά είναι μερικά από τα συμπεράσματα έρευνας της εταιρείας «Ιnterview» που αποτυπώνουν πόσο άλλαξε η κρίση τη ζωή μας και περιλαμβάνονται στο «Πολιτικό Ημερολόγιο-Ατζέντα Θεσσαλονίκης 2015» του δημοσιογράφου Βαγγέλη Πλάκα.

Η παρουσίαση του «Πολιτικού Ημερολογίου» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιανουαρίου και ώρα 12:00μ.μ. στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Θα μιλήσουν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο πρύτανης ΠΑΜΑΚ Αχιλλέας Ζαπράνης, ο πρόεδρος Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Δημήτρης Λακασάς και ο πρόεδρος ΤΕΕ/ΤΚΜ Πάρις Μπίλιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ