Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έγινε… μόδα ο γάμος στο Βοτανικό Κήπο! (φωτό)

Πλήθος ζευγαριών τον επιλέγει για να δεθεί με τα δεσμά του γάμου

Μια ξεχωριστή εμπειρία σε όσα ζευγάρια επιθυμούν να πραγματοποιήσουν   πολιτικό γάμο, προτείνει ο Δήμος Παύλου Μελά, με το Βοτανικό Κήπο Σταυρούπολης, ο οποίος προσφέρεται και για γαμήλιες τελετές.

Η Δημοτική Αρχή, υποδεικνύει τη χρήση ενός καλαίσθητου χώρου, δείγμα αστικού πρασίνου μέσα στον πυκνοκατοικημένο αστικό ιστό. Ο  Βοτανικός Κήπος διαθέτει την κατάλληλη υποδομή για μία ρομαντική τελετή, αρμόζουσα στην πιο ευτυχισμένη στιγμή ενός ζευγαριού. Δεκάδες δέντρα, αρωματικοί θάμνοι και πολύχρωμα άνθη, υπόσχονται έναν μοναδικό γάμο, ξεχωριστό από τα καθιερωμένα.

Στον κήπο το ζευγάρι μπορεί να επιμεληθεί το στολισμό ανθοστηλών και τη διακόσμηση του χώρου. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα catering και φωτογράφησης μετά την τελετή.

Οι νεόνυμφοι δεν έχουν παρά να υποβάλλουν αίτημα προς το Δήμο Παύλου Μελά για την τέλεση του πολιτικού τους γάμου στο Βοτανικό Κήπο, καταβάλλοντας το σχετικό  αντίτιμο.

Ο Βοτανικός Κήπος βρίσκεται στην οδό Περικλέους 9Α Σταυρούπολη Τ.Κ. 56431Θεσσαλονίκη

-κατεβαίνοντας από  περιφερειακή την οδό Μακρυγιάννη στο ύψος της Πλατείας Ελευθερίας κατευθυνόμαστε  δεξιά στο πάρκο Σόλωνος

-από την Καραολή & Δημητρίου επιλέγουμε την  Κ. Κωνσταντινίδη (οδός πάνω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου) και οδηγούμαστε στο Βοτανικό Κήπο.

Με το λεωφορείο και με τη γραμμή 34 (Άνω Ηλιούπολη – Αριστοτέλους) του ΟΑΣΘ και στη στάση με το όνομα «Βοτανικός  Κήπος».

Tηλ. 2310600717 // 2313 302987και 6946502434

Fax: 2310607121και 2313302320

Email: [email protected]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί