Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στο Διοικητήριο η Φλόγα της εθελοντικής αιμοδοσίας

«Η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί και η συμπόνια και η υποστήριξη του πλησίον μας, συνεχίζουν να αποτελούν τις σημαντικότερες αξίες των Ελλήνων», ανέφερε ο ΥΜΑΘ

«Η λαμπαδηδρομία των Αιμοδοτών είναι ισχυρή απόδειξη ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί από τον κόσμο μας, αλλά η συμπόνια και η υποστήριξη του πλησίον μας, συνεχίζουν να αποτελούν τις σημαντικότερες αξίες των Ελλήνων».

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε σήμερα, Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κ. Φίλιππος Τσαλίδης, κατά τη διάρκεια υποδοχής στο Διοικητήριο, της Φλόγας της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας, που διοργανώνει για 13η συνεχή χρονιά, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Το μήνυμα διαβίβασε η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Περιφερειακής Αναπτυξιακής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα. Νικολέτα Τσικώτη, καθώς ο Υφυπουργός, κ. Φ.Τσαλίδης, βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης, για υπηρεσιακούς σκοπούς.

«Οι εποχές μας, όπως όλοι καθημερινά διαπιστώνουμε, απαιτούν τη συνεχή ανθρωπιστική δράση, και την αδιάκοπη παρουσία όλων μας στο πλευρό των συνανθρώπων μας.

Η  πραγματικότητα που ζούμε, κάνει ακόμη πιο σημαντική την ευγενική προσπάθειά σας, και τη μεταλαμπάδευση της Φλόγας της Αιμοδοσίας, που αποτελεί ισχυρό σύμβολο Αλληλεγγύης και Αγάπης.

Ευχόμαστε το σημαντικό μήνυμά των αιμοδοτών να ενεργοποιήσει όλους τους συμπολίτες μας, για να προσφέρουν και εκείνοι τις απαραίτητες σταγόνες ελπίδας και αλληλεγγύης, στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη», ανέφερε μεταξύ άλλων το μήνυμα του Υφυπουργού, κ. Φίλιππου Τσαλίδη.

Στην είσοδο του Διοικητηρίου, πραγματοποιήθηκε τελετή για την υποδοχή της Φλόγας, όπου παραβρέθηκαν υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), λαμπαδηδρόμοι της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας και μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Σκοπός της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στην εθελοντική Αιμοδοσία, ώστε η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, ξεκίνησε την 1η Αυγούστου από την Κοζάνη και στις 25 Σεπτεμβρίου θα καταλήξει στη Λαμία, όπου θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εργασιών της 28ης Αμφικτιονίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας
Θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να επαναλειτουργήσει το λιμάνι, που είναι το ένατο μεγαλύτερο των ΗΠΑ σε δραστηριότητα
Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας