Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πεζόδρομος για 6 ώρες την Κυριακή η Λεωφόρος Νίκης!

Ποιες είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σε πεζοδρόμηση της Λεωοφόρου Νίκης θα προχωρήσει και πάλι ο δήμος Θεσσαλονίκης την Κυριακή από τις 11.00 έως τις 17.00, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την ασφαλή και άνετη κίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης, δίνοντας προτεραιότητα στους πεζούς.

Η Διεύθυνση Τροχαίας ενημερώνει ότι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφ. Νίκης του Δήμου Θεσ/νίκης, από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου. Επίσης για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών θα αμφιδρομηθούν οι οδοί Δημοσθένους και Πλουτάρχου.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις πινακίδες σήμανσης και να προσαρμόζουν ανάλογα την ταχύτητα των οχημάτων τους περιμετρικά των οδών της Λεωφ. Νίκης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

Η Τροχαία ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί