Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μειώνει τα δημοτικά τέλη για ΑμΕΑ-πολύτεκνους ο δήμος Ωραιοκάστρου

Δείτε κατά πόσο μειώνονται τα δημοτικά τέλη και ποιους αφορά η μείωση

Σε μείωση των ανταποδοτικών τελών και του δημοτικού φόρου για οικογένειες που έχουν ένα μέλος ΑμΕΑ με ποσοστό αναπηρίας άνω του 70% καθώς και για τις πολύτεκνες οικογένειες προχωρά ο δήμος Ωραιοκάστρου. Το ποσοστό της μείωσης είναι 50% για οικογένειες στις οποίες υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο ΑμΕΑ, 50% για οικογένειες με 4 παιδιά, 60% με 5 παιδιά, 70% για 6 παιδιά και 80% για 7 παιδιά.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο δήμος καλεί όσους έχουν λάβει τη μείωση να καταθέσουν στο τμήμα εσόδων του δήμου πρόσφατο πιστοποιητικό αναπηρίας ή πολυτεκνίας από την ΑΣΠΕ. Σε κάθε άλλη περίπτωση η αρμόδια υπηρεσία του δήμου δεν θα μπορεί να προβεί στις προαναφερόμενες μειώσεις.

«Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες, που βιώνουν οι συμπολίτες μας δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να μας αφήσουν αδιάφορους. Η θέση μας ως δημοτική αρχή συνεχίζει να είναι σταθερά αλληλέγγυα προς την τοπική κοινωνία, δείχνοντας ευαισθησία απέναντι στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται καθημερινά επιβεβαιώνοντας παράλληλα και τη σταθερή μας απόφαση να είμαστε δίπλα τους» αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

eurojackpot
Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα

Ήρθε και στην χώρα μας για να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα! Το Eurojackpot με τα τεράστια έπαθλα ξεκίνησε και στην Ελλάδα,...

Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα